2-4 lammeculotter efter størrelse
salt
kværnet peber
evt. 15 g smør
3 dl vand eller lammebouillon
1 dl piskefløde
1 stor spsk grovkornet dijonsennep
evt. lidt hakket persille
Rids fedtlaget på culotterne i rudemønster og krydr med salt og peber (hvis der er et lidt løst fedtlag øverst skal det forsigtigt skæres af).
Brun kødet godt i en sautépande eller stegegryde, først med fedtsiden nedad.
Vend og kom evt. lidt smør ved.
Hæld halvdelen af væsken i panden/gryden og steg under låg ca. 25 minutter.
Hvis væden fordamper hældes lidt mere ved.
Tag kødet op og pak det ind i alu-folie.
Kom resten af bouillonen og fløden i gryden og kog det lidt ind uden låg.
Smag saucen til med sennep.
Tykkelsen kan justeres med lidt bouillon eller fløde.
Skær kødet i skiver og server med dampet spidskål og sennepssauce.