Vi har hentet
inspiration i krydderurtehaven til en denne dejlige sommerret med masser af
smag.
Arbejdstid: 15 min.
Trækketid: 2-4 timer. Stegetid: 25 min. Ikke fryseegnet. Opskriften er til 2
personer. Er du alene så halver portionen.
#
1 lammeculotte (300
g)
salt og peber
1-2 fed hvidløg
(knust)
frisk timian
olie
Tilbehør:
nye kartofler eller
kartoffelsalat
grillstegte
grønsager
tzatziki
*
Rids fedtlaget på
kryds og tværs og gnid kød og fedt med salt og peber.
Læg kødet i en fryse
pose med hvidløg, timian (ca. 1 spsk) og olie.
Luk posen og vend
rundt, til marinaden er fordelt.
Læg det i køleskabet
2-4 timer.
Tag kødet op af
marinaden og steg det på en middelvarm grill eller grillpande i
alt 25-30 min.
Server med
friskkogte nye kartofler eller en kartoffelsalat.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin