Logo

Laks i mayonnaise

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg udskåret laks
300 g mayonnaise
3-4 skiverferskrøget laks
3-4 trøfler

Gelé:
3 dl fiskesuppe
5 bladehusblas
3 tomater
200 g frosne ærter
6 farserede æg

Den rengjorte laks dampes mør i et smurt fad eller folie i ovnen ved 160 gr. i ca. 1 time eller koges i fiskelage. Fisken løsnes, mens den endnu er varm fra skind og ben. Fileterne afkøles og lægges derefter på et tyndt lag mayonnaise og dækkes med resten af mayonnaisen, der pyntes med ferskrøget laks i strimler og udskårne trøfler. BR>
Fiskesuppen sies og stivnes til gelé. Den hakkes og lægges rundt om fisken. På gelèen arrangeres skiftevis halve, udhulede tomater fyldt med grønærter og farserede æg.

Farserede æg:
Hårdkogte, pillede æg deles på tværs, hvorefter man skærer en snitflade af hver æggehvide, så den kan stå. Blommerne tages ud og røres med mayonnaise eller rå æggeblomme, salt, paprika og finthakket persille til en blød masse, der fyldes i sprøjtepose og sprøjtes i æggehviderne igen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.031 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her