400 g fersk laks i tynde skiver el. 4 pk. laksecarpaccio i skiver
4 plader Nori-tang
blandede små salater
½ stk selleri
1-2 stk gulerødder
2 spsk hakket bredbladet persille
revet muskatnød
olivenolie
salt
peber
4 stk tomater
2 stk rødløg
2 spsk vineddike
2 dl olivenolie
1 spsk frisk koriander
Pure:
Skræl selleri og gulerødder – kog dem møre i saltet vand og blend de kogte grønsager sammen med hakket persille. Smag til med salt, peber og revet muskatnød.
Tomatsalsa:
Skær tomaterne i kvarte, tag kernerne ud med en ske og skær kødet i tern. Pil løgene og hak dem fint. Vend tomater, løg, vineddike og olie sammen. Smag til med frisk koriander, salt og peber. Laksen krydres med salt og peber og pensles med olivenolie. Læg Nori-tang på bagepapir og kom grønsagspuréen på, læg laksen på og rul det stramt sammen. Lægges på køl i min. 1 time.
Serveres med tomatsalsa.