Logo

Laks i ovn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


#
1½ kg laksefilet med skind
50 g smør
1 citron i skiver
dild
1 dl hvidvin

Sauce:
4 æggeblommer
2 spsk vand
100 g smør i terninger
citronsaft

*
Til saucen piskes æggeblommer og vand over vandbad
Det skal være tykt
Tilsæt smørret lidt efter lidt til en tyk jævn sauce
Saucen må ikke koge
Smag til med citronsaft og krydderier
Læg laksen med skindsiden nedad i et smurt ovnfast fad
Fordel smør, citronskiver og dild over fisken
Hæld hvidvin over
Dæk fadet med alufolie
Sæt fadet i ovnen ca. 20 min. ved 220 ºC

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 10.460 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her