Vaniljesukker:
6-7 vanilje stænger
1 kg stødt melis
Bagt frugt:
Årstidens frugter, her: jordbær pærer kirsebær rabarber friske figner ferskener abrikoser
Mascaponi-creme:
Mascaponi (italiensk ost) røres op med
1 ½ spsk vaniljesukker
Skær vaniljestængerne i mindre stykker og blend dem. Hæld sukkeret ned til vaniljestængerne.
Når massen er godt blandet, hældes den igennem en sigte.
Sukker og vanilje blendes igen, til vaniljen er helt knust.
Fjern blomsten fra jordbærrene.
Skræl pærerne, fjern kernehuset og hæld citronsaft på. Tag stenene ud af kirsebærrene, og skær rabarberne ud.
Skær resten af frugterne igennem og fjern stenene. Skær et kryds i fignerne.
Strø 4-5 spiseskefulde vaniljesukker over frugterne og hæld lidt brandy eller sød vin over.
Stegetid:
ca. 15 minutter (til frugten er blød).