600 g laksefilét
Saften fra 1 lime
Salt
Peber friskkværnet
3 spsk olivenolie
3 fed hakket hvidløg
3 spsk solsikkeolie
1 spsk frisk koriander finthakket
Dup fisken tør med en køkkenrulle. Limesaften hældes over, salt og peber drysses på og lad filéten trække i marinaden i 30 minutter. Vend den gerne.
Olivenolien opvarmes i en lille gryde ved jævn varme. Hvidløgene kommes i gryden og steges let i 5 minutter, indtil de er gyldne. Gryden holdes varm, og imens varmes solsikkeolien i en stor stegepande. Filéten kommes på panden og steges til den er gylden og gennemstegt. Filéten vendes én gang under stegningen.
Fisken fordeles på 4 opvarmede tallerkner, der hældes en skefuld hvidløg og olie over hver portion. Drysses med koriander og serveres straks.
Hertil kan serveres nykogt pasta.