4 kyllingebrystfileter (ca. 525 g)
2 gule peberfrugter (ca. 300 g)
1 dl ketchup
1 tsk tørret oregano
1 spsk sojasauce
½ tsk groft salt
friskkværnet peber
8 bambusspid - ca. 20 cm lange
Pesto:
25 g blade bredbladet persille (ca. 3 dl)
½ dl Cheasy revet ost 10% (ca. 25 g)
11/2 spsk pinjekerner eller mandler
¾ tsk groft salt
1 lille knust fed hvidløg
½ dl afkølet hønsebouillon
1 spsk olivenolie
friskkværnet peber
Tilbehør:
300 g spaghetti
525 g blandet grøn salat, fx tomat
dampede og afkølede buketter af broccoli
finthakket rødløg
dryp med citronsaft
Skær kødet i tern og sæt det på spid skiftevis med peberfrugttern.
Rør ketchup sammen med oregano, sojasauce, salt og peber og smør det på spiddene.
Læg spiddene i et ovnfast fad og grill dem øverst i ovnen ca. 9 min.
Vend spiddene efter halvdelen af tiden.
Pesto: Kom persille og ost i en foodprocessor eller blender sammen med pinjekerner, salt, hvidløg, ost og bouillon.
Blend i ca. 30 sek. Kom olien i og smag til med peber.
Kog spaghettien efter anvisning på emballagen og vend pestoen i.
Server straks sammen med spid og salat.
Fryseegnet: Ikke afprøvet