Quinoa er et supersundt lille frø, som dyrkes i det
bolivianske højland. Fås i helsekostbutikker og velassorterede supermarkeder.
Arbejdstid: 20 min. Koge/stegetid: 10 min. Ikke fryse-egnet.
(2 personer) Er du alene så halver portionen.
#
275 g kyllingebryst
1 tsk paprika
½ tsk stødt spidskommen
½ tsk stødt fennikel
1 dl quinoa
1 rød peberfrugt (fintsnittet)
4 friske eller tørrede abrikoser (fintsnittet)
1 bdt rucolasalat
Dressing:
1 tsk dijonsennep
2 spsk citronsaft
2 spsk olie
salt og peber
*
Skær kødet i tern og vend det sammen med paprika,
spidskommen, fennikel, salt og peber.
Lad det trække 20 min.
Kog quinoaen i 2 dl vand med lidt salt i ca. 10 min og lad
den afkøle.
Pisk dressingen sammen og vend den i quinoa'en sammen med
fintsnittet peberfrugt, abrikos og skyllet rucola.
Træk kødet på spid og steg det på en varm grill, grillpande
eller stegepande i 8-10 min. i alt.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin