500 g kyllingefilet
1 bg. salat-tern med krydderurter
1 bdt blandede krydderurter
1 ps. ekstra fine ærter
5 dl fromage frais
3 fed hvidløg
saft af ½ citron
1 tsk rørsukker
½ blomkål
1 bk. rucolasalat
flûtes
Med en skarp kniv skæres der en lomme i hver enkelt kyllingefilet.
En blanding af grofthakkede salattern samt krydderurter stoppes ind i fileten.
Fileten lukkes med 2 kødnåle og grilles ca. 2-4 min. på alle 4 sider.
Fromage frais drænes i et kaffefilter eller i et viskestykke minimum 4
timer, før ærtesalaten skal tilberedes.
Den drænede fromage frais blandes med presset hvidløg, citronsaft, rørsukker, salt og peber samt de optøede ærter.
Blomkål skæres i buketter og rucola skylles og serveres til sammen med det grillede flûtes.