Tilpasset camping og Trangia sæt
Hovedret til 2 personer Tilberedningstid: 45 min.
2 stk kyllingefilet
300 g kartofler
1 dl mælk
1 dl fløde
Revet skal af ½ citron
Saft fra ½ citron
½ bundt asparges
Revet muskatnød
Smørbolle, se opskrift
Olie og smør
Salt og peber
Skræl og skær kartoflerne i 1 cm tykke skiver.
Kog dem næsten møre i saltet vand i den store gryde.
Stik i dem for at mærke efter, tag dem af blusset når de er næsten møre.
Bring mælk og fløde i kog i den lille gryde.
Tilsæt revet muskat og citronskal, samt saft fra ½ citron.
Jævn med smørbolle og tag den af blusset.
Skær aspargesene i mundrette stykker, og kog dem møre i cremen, ca. 6-7 min. Tag gryden af blusset, sæt panden på og smelt smør og olie.
Steg kyllingefileter 5 min. på hver side.
Læg kartoflerne på panden sammen med kyllingefileterne og steg dem med de sidste 5 min.
Varm aspargescremen i den lille gryde igennem inden servering.