Logo

Kyllingefilet med tandori karrypasta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kyllingefilet med tandori karrypasta 

 

2 kyllingefileter

1 pose tandorri karrypasta

180 g ris

2 fintsnittede porrer

frisk koriander

olie til stegning

salt og peber

Varm lidt olie på en pande, og brun kyllingen.

Tilsæt tandori karrypasta og lidt vand.

Lad det simre 10 minutter.

Kog risene efter anvisning.

I de sidste 3 minutter tilsættes porrer.

Vend retten med friskplukket koriander, og server til kyllingen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,4 (5 stemmer)
Siden er blevet set 7.806 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her