450 g kyllingebryst
1 spsk (oliven)olie
Fyld:
4 spsk frisk basilikum
2 spsk kvark 5+
2 spsk reven parmesan
1 spsk citronsaft
1 fed hvidløg
peber
1 dl mozzarella 30+
1. Sæt ovnen på 225°C. Smør en plade eller brug bagepapir.
2. Begynd med fyldet: Bland ¾ af basilikummen med resten af ingredienserne i en lille skål.
3. Skær et vandret snit i hver af kyllingefileterne og kom fyldet i.
Hold åbningerne sammen med tandstikkere.
4. Opvarm olien på en teflonpande og steg kyllingefileterne til de er gyldne.
5. Læg kyllingefileterne på bagepladen.
Drys med mozzarella og resten af basilikummen.
Eftersteg nederst i ovnen ca. 20 minutter til kyllingefileterne er helt gennemstegte. Dæk med alufolie hvis de bliver for mørke.
Server straks med ovnbagte kartoffelbåde og/eller ovnbagte rodfrugter.
--