550 g kyllingefileter
0,5 tsk groft salt
friskkværnet peber
200 g Buko Toscana
Champignonsalat:
225 g champignoner i tynde skiver
150 g vilde ris kogte
100 g babyspinatblade
200 g honningmelon i tern
75 g rødløg finthakket
2,5 spsk mælk
Tilbehør:
200 g landbrød
Skær grove sener og hinder af kyllingefileterne.
Bank fileterne lidt flade og drys dem med salt og peber på begge sider.
Kom ca. 1 spsk ost på hver kyllingefilet, fold dem sammen en gang og luk med kødnåle.
Smør ca. ½ spsk ost ovenpå hver kyllingefilet.
Læg kødet i en bradepande og steg det midt i ovnen ca. 18 min. ved 200°C.
Champignonsalat:
Læg champignoner, ris, spinat, melon og løg lagvis i et stort, fladt fad.
Rør mælk og det sidste af osten sammen til en dressing og server den til champignonsalaten sammen med kylling og brød.
Tips: For at få kogte vilde ris skal man koge 1,5 dl ris i 6 dl vand tilsat salt. Kog risene i 20-30 min. eller til de er møre.
Fryseegnet: Nej