2 kyllingefileter
1 æg
1 spsk mælk
½ dl rasp
friskrevet parmesan
lidt peber
olivenolie
et par fintsnittede fennikler
en håndfuld grønne oliven med sten
1 skrællet citron i tynde skiver
salt
olivenolie
friskkværnet peber
Tryk 2 kyllingefileter helt tørre. Giv dem et hurtigt bad i 1 æg pisket sammen med 1 spsk mælk.
Derefter skal kødet vendes i en blanding af ½ dl rasp, friskrevet parmesan og lidt peber.
Steg kyllingefileterne gyldne i rigelig olivenolie.
De skal have omkring 4 minutter på hver side og ikke mere.
Ellers bliver de tørre.
Bland et par fintsnittede fennikler, en håndfuld grønne oliven med sten
og 1 skrællet citron i tynde skiver.
Smag til med salt, olivenolie og friskkværnet peber.
Smør et par bruchetta med tapenade eller læg semi-dried tomater på.
Servér til kyllingefileterne sammen med salaten.