Logo

Kyllingefilet med parmesan

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 kyllingefileter
1 æg
1 spsk mælk
½ dl rasp
friskrevet parmesan
lidt peber
olivenolie

et par fintsnittede fennikler
en håndfuld grønne oliven med sten
1 skrællet citron i tynde skiver
salt
olivenolie
friskkværnet peber

Tryk 2 kyllingefileter helt tørre. Giv dem et hurtigt bad i 1 æg pisket sammen med 1 spsk mælk.
Derefter skal kødet vendes i en blanding af ½ dl rasp, friskrevet parmesan og lidt peber.
Steg kyllingefileterne gyldne i rigelig olivenolie.
De skal have omkring 4 minutter på hver side og ikke mere.
Ellers bliver de tørre.
Bland et par fintsnittede fennikler, en håndfuld grønne oliven med sten
og 1 skrællet citron i tynde skiver.
Smag til med salt, olivenolie og friskkværnet peber.
Smør et par bruchetta med tapenade eller læg semi-dried tomater på.
Servér til kyllingefileterne sammen med salaten.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.696 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her