Logo

Kyllingefilet i det grønne

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 kyllingefiléter uden skind
1 tsk olivenolie
4 forårsløg eller 1 porre
1 dl hakket persille
¾ dl vand
2 spsk kyllingefond
1 spsk cognac eller æblejuice
1 ¾ tsk kartoffelmel
1 tsk dijonsennep
¾ tsk salt
1 spsk friskpresset citronsaft

Opvarm olien på en teflonpande og steg kyllingefiléterne gyldne på begge sider.
Dæk til og steg ved svag varme til kødsaften er klar, 10-12 rnin.
Hak forårsløgene eller porren groft og kør dem sammen med persille,
vand, kyllingefond, cognac eller æblejuice, kartoffelmel, sennep og
salt i foodprocessoren til en fin puré.
Hæld puréen i en gryde og kog den under omrøring, til den er jævn.
Tag gryden fra varmen og tilsæt citronsaften.
Anret kyllingefiléterne på et serveringsfad, hæld saucen over og
servér straks.
Tips: Til en variant med indisk præg kan du erstatte cognacen med æblejuice og citronen med lime. Tilsæt 1 tsk karry under trin 2.
Gå i øvrigt frem som beskrevet. Servér med ris.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.605 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her