4 kyllingefilet uden skind á 125 g
2 tsk olivenolie
2 tsk usaltet smør/margarine
1 spsk hvedemel
2 ½ dl hønsebouillon
2 spsk hvidvinseddike
3 fed hvidløg fint hakkede
1 spsk hakket persille
salt og peber
Tilbehør: 200 g grønne ærter
Tænd for ovnens grill.
Læg kyllingen på en rist eller i en bradepande.
Pensl begge sider af kyllingefileterne med olivenolie.
Grill kyllingefileterne 8-10 cm fra varmen til de er gennemstegte, ca. 10
min. Vend dem en gang.
Læg kyllingefileterne på et fad.
Dæk med aluminiumsfolie og hold dem varme.
Smelt fedtstoffet i en gryde ved jævn varme.
Pisk melet i og steg afbagningen under omrøring til den er mørkt brun,
ca. 4 min.
Tilsæt bouillon og vineddike lidt ad gangen under omrøring.
Bring det i kog ved jævn varme under omrøring.
Tilsæt hvidløg og persille og giv det et opkog.
Lad saucen simre 1 min. og smag til med salt og peber.
Hæld saucen over kyllingen og server med grønne ærter.