Logo

Kyllingefilet i kokosmælk med bønnespirer/ chili og forårsløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kyllingefilet i kokosmælk med bønnespirer/ chili og forårsløg  

 

2 kyllingefileter

1 ds kokosmælk evt. light

1 tsk karrypasta

1 tsk gurkemeje

1 fintsnittet chili

4 stk forårsløg

1 bakke bønnespirer

frisk koriander

nudler efter ønske

olie til stegning

salt

 

Kog nudlerne efter anvisning.

Varm lidt olie på en pande, og steg kyllingefileterne på begge sider.

Tilsæt kokosmælk, korrypasta og gurkemeje.

Lad det koge igennem, og tilsæt chili.

Lad det simre yderligere 5 minutter.

Tilsæt forårsløg og bønnespirer.

Når kødet er mørt, tilsættes frisk koriander.

Server med kogte nudler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.264 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her