Logo

Kyllinge- og citron kødboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g hakket kyllingekød
2 fed knust hvidløg
80 g frisk brødkrumme / rasp
1 tsk reven citronskal
1 tsk frisk citrontimian
1 letpisket æg
1 spsk olivenolie
2 spsk citronsaft.

Sauce:
200 g youghurt naturel
1 spsk friskhakket mynte
skyllet, hakket skal fra ½ citron

Kyllingekød, hvidløg, brødkrumme / rasp, citronskal, timian, æg salt og peber blandes godt med hænderne. Hænderne fugtes, og blandingen formes med en spiseske til kugler og lægges på en beklædt bageplade. Afkøles i køleskab i 30 minutter.

Youghurt-mynte-sauce:
Alle ingredienserne blandes godt sammen.

Olien varmes op på en slip-let stegepande, og kødbollerne steges i hold, indtil de er gyldne på alle sider og gennemstegte.
drys ses med citronsaft og flyttes over på et serveringsfad og drys ses med mere salt.
serveres med youghurt-mynte-sauce.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.636 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her