Logo

Kylling i sennepssauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

120-170 g kyllingefilet
150 g champignon
1 spsk bouillon
1 tsk dijonsennep
1 rød peberfrugt i tern
1 ds flåede hakkede tomater
diverse krydderier

Rist kyllingefilet på en tør pande – tilsæt bouillon og svampe, den røde peberfrugt samt flåede hakkede tomater.
Lad det simre ca. 15 min.
Spis evt. 75 g kogte ris, 100 g kogte kartofler eller kogte rodfrugter til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.952 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her