4 små kyllinger (ca. 500 g/stk)
2 hakkede mellemstore løg
1 hakket forårsløg
2 hakkede røde chilier
2 fed knust hvidløg
0.6 dl jordnøddeolie
0.6 dl citronsaft
Skær kyllingerne i halve langs bryst og rygrad. Pres hver halvdel ned så
de bliver lidt flade.
Bland løg, forårsløg, chili, hvidløg, olie og citronsaft i en foodprocessor
og kør, til det er jævnt.
Hæld blandingen over kyllingerne; dæk dem til og mariner den 1 time
eller natten over i køleskab.
Forvarm ovnen til 180ºC.
Brug tang og tag kyllingestykkerne op af marinaden; gem marinaden.
Læg kødet i en bradepande i et enkelt lag. Steg det i 40 minutter, eller til det er gennemstegt og gyldent; smør det under stegningen med marinaden.
Serveres med ris eller nudler og en grønsagsret.