1 rød chilifrugt
3 fed hvidløg
2 stilke citrongræs
1 frisk ingefær
1 limefrugt
4 spsk jordnøddeolie
400 g kyllingefilet i strimler
1 bdt rucola salat
1 julesalat
½ frisée salat
4 gulerødder
4 forårsløg
100 g cashewnødder
salt og friskkværnet peber
Pynt: Cashewnødder
Tilbehør: Brød
Flæk chilien og fjern kernerne.
Hak chili, hvidløg og citrongræs fint.
Skræl og riv ingefæren.
Bland en marinade af olie og saften af limefrugten.
Tilsæt chili, hvidløg, citrongræs og ingefær. Krydr med lidt salt og
friskværnet peber.
Mariner kødet i halvdelen af marinaden i 30 min.
Skyl salaterne og tør dem godt.
Skræl gulerødderne og snit dem samt forårsløg i ca. 4 cm. lange, tynde
strimler.
Rist nødderne på en tør pande. Bland salat og grønsager med nødder og
dryp resten af marinaden over.
Steg kødet på en god varm pande i 5-8 min.
Anret kødet på salatblandingen og server med godt brød.