200 g økologiske tørrede abrikoser u/ sten
1 dl Cointreau el. abrikoslikør
4 æggeblommer
100 g sukker
½ liter piskefløde
4 piskede æggehvider
100 g mørk chokolade
Hak abrikoserne fint, og læg dem i blød i likøren i 2 timer.
Blend abrikoserne med lagen til en fin pure. hak chokoladen groft.
Pisk æggeblommerne med sukker, til de er helt lyse og luftige og riset danner spor.
Pisk fløden stiv.
Bland de blendede abrikoser i æggemassen. Vend ægge- og abrikosmassen i den stiftpiskede fløde.
Stil cremen i fryseren i 20 minutter.
Rør iscremen igennem, og frys i 20 minutter.
Rør atter iscremen igennem og vend de næste stiftpiskede hvider i.
Frys atter i 20 minutter.
Rør isen igennem, og frys den færdig i den eller de ønskede forme i mindst 4 timer.