Logo

Krebsetærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bund:
80 g rugmel
60 g hvedemel
1 tsk bagepulver
50 g smør
½ dl cremefraiche
2 spk.vand

Fyld:
2 dl cremefraiche 9 eller 18%
4 dl hytteost
¾ dl sesamfrø
1 ½ bundt dild
Salt og peber
½ tsk paprika
1 spsk dijonsennep
400 g krebsehaler, evt. frosne

Saml hurtigt dejen til tærtebunden, eventuelt i foodprocessor.

Smør en tærteform med løs bund grundigt og pres dejen i.

Lad den hvile 10 min. og bag den derefter ved 225ºC i ca. 12 min.

Tag tærten ud og afkøl den.

Rist sesamfrøene på en tør pande, til de er gyldne og sprøde.

Lad dem afkøle på papir.

Bland cremefraiche og hytteost i en skål.

Hak det ene bundt dild og rør i.

Smag til med krydderier og ¾ af sesamfrøene.

Hak ¾ af krebsehalerne og tilsæt dem.

Kom fyldet op i tærtebunden og pynt med dild, sesamfrø og krebsehaler, og servér.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.921 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
1340426-05-2022 13:46:56 madABC.dk
Tærtebunden skal bages 12 min. Fyldet blandes og kommes i tærtebunden og der kan serveres.
1340326-05-2022 13:25:23 Dorte
Skal tærten ikke bages?

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her