600 g hellefisk filét
20 g smør
100 g skalotteløg finthakket
100 g grøn peberfrugt finthakket
2 fed hvidløg, finthakket
500 g flået tomater fra dåse
1 ½ dl fiskebouillon
100 g okra, skåret i tynde skiver
3 spsk dijon sennep
2 spsk paprika pulver
½ tsk salt
Peber, friskkværnet
100 g kogte rejer
60 g rugmel
2 spsk olie
Smelt smørret i en tykbundet gryde over jævn varme. Tilsæt løg og peberfrugt og svits i 4 - 5 minutter, indtil løgene er gyldne. Tilsæt hvidløg og svits i 30 sekunder. Rør tomater, bouillon, okra, sennep, paprika, ¼ tsk salt og peber i. Bring blandingen i kog. Skru ned for varmen og lad den småkoge i 5 minutter. Rør rejerne i og kog saucen i 1 minut. Stil den til side.
Skyl filéterne under rindende koldt vand, dup dem tørre med en køkkenrulle. Drys resten af saltet og friskkværnet peber på, vend filéterne i melet, varm olie i en tykbundet pande og steg filéterne i 2 minutter på hver side, til de er gyldne og gennemstegte.
Opvarm saucen og hæld den i et serveringsfad. Læg fiskefiléterne ovenpå.
Hertil serveres kogte Basmatis ris.