Logo

Kanin med urter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

700 g kanin el. kylling
hvidvin
salvie
rosmarin
hvidløg
provencekrydderi
olivenolie

Rosmarinkviste, pillede hvidløgsfed og salvieblade lægges i bunden af et ovnfast fad, kaninen, der er skåret i store stykker lægges ovenpå urterne, rigeligt med olivenolie hældes over kaninen, som krydres med salt.
Fadet sættes i en 220ºC varm ovn.
Når retten er brunet efter ca. ½ time, hældes hvidvin og provencekrydderi og peber over kaninstykkerne.
Stykkerne vendes og lidt stegsky hældes over.
Retten steger færdig i ca. ½ time.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.492 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her