Logo

Kanin med ærter og majs

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kanin á 1,2-1,5 kg
saften af en halv citron
1-2 spsk friskhakket estragon eller 2 tsk tørret
ca. 150 g baconterninger
olie/smør til stegning
1 stort løg
1 dåse flåede tomater
2 dl ærter
2 dl majs

Kaninen deles i 6-8 stykker, gnides i citronsaft, estragon, salt og peber.
Brun kødet i 3 spsk olie/smør, og læg det over i en stegegryde.
Baconterningerne og det finthakkede løg svitses gyldne, og hældes sammen med saften fra tomatdåsen over kødet (evt. manglende væde erstattes med bouillon).
Lad det snurrer under låg i ca. 30 min.
De flåede tomater, ærter og majs tilsættes.
Der smages til med krydderierne.
Gryderetten står over varmen til alt er mørt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.297 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her