1 spsk olivenolie
2 tsk kommen
1200 g kaninkød skåret i mindre stykker
4 fed hvidløg
125 g smør
1 kg græskar, skrællet u/ kerner skåret i små stykker
2 tsk grønne peberkorn
4 tsk dijonsennep
1 ½ dl hvidvin el. cider
1 ½ dl piskefløde
bredbladet persille til pynt
Varm olien i en stor, ovnfast gryde over jævn varme.
Tilsæt kommenfrø og rør i ca. 1 min.
Tilsæt kødstykkerne og brun dem over det hele , så porrene lukker sig. Tilsæt herefter hvidløg og rør ca. 30 sek.
Tag gryden af varmen og tilsæt smørret lidt efter lidt.
Når smørret er smeltet i den varme gryde, tilsættes græskar, knuste grønne peberkorn, sennep,
Hvidvin eller Cider og et drys salt. Rør rundt og bland det grundigt.
Læg tætsluttende låg på og stil den i en varm ovn ved 180° i 1 ¼ time.
Rør med en træske, så græskarstykkerne går i stykker.
Læg låg på gryden igen og lad retten simre endnu 20-30 min. i ovnen