Logo

Kuru Köfte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g hakket lam eller okse
1 stor løg
2 skiver franskbrød
2 æg
2 spsk hakket persille
1 tsk salt
½ tsk peber
½ köfte bahar eller spidskommen
 
Til stegning: 4 spsk hvedemel og smør
 
Kom kød, æg, persille og krydderier i en skål.
Kom franskbrødet i en lille skål med lidt vand
Kom brødet i farsen og rør godt rundt i farsen.
Kom vand på 2 skeer og form små frikadeller.
Tryk frikadellerne lidt flade og vend dem i hvedemel.
Steg frikadellerne i smør på en pande ca. 4 min. på hver side

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (10 stemmer)
Siden er blevet set 1.978 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her