600-700 g kaninsmåkød.
150 g røget bacon.
2 peberfrugter.
250 g broccoli
1 agurk.
1 bdt radiser.
3 store tomater.
200 g bønnespirer.
3 spsk kinesisk soya.
(oliven)olie.
Kaninkødet og bacon skæres i terninger, broccoli deles på langs, agurken skæres i små tynde stave, peberfrugterne skæres i tynde strimler, tomaterne skæres i både og radiserne i tynder skiver.
Wokken varmes op til den er meget varm, tilsæt olie.
Broccolien steges under hurtig omrøring til den er knap mør.
Det er vigtig, at grønsagerne bevarer sprødheden uden at virke rå.
Peberfrugterne, radiser, agurk, bønnespirer og tomater steges i denne rækkefølge. Grønsagerne skubbes op på siden af wokken, eller de tages op efterhånden som de steges.
Tilsæt mere olie og steg bacon og kød.
Herefter blandes grønsagerne godt med kødet.
Smag til med salt, peber og kinesisk soya.
Serveres med lune flûtes.