Logo

Kalvegryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g kalvekød uden ben, fx. bov
8-10 små løg
150 g champignon
1 spsk margarine
½ tsk peber
½ tsk reven citronskal
2 dl vand + ½ bouillonterning
1 kvist af frisk rosmarin og salvie, eller ½ tsk tørrede
1 ½ spsk hvedemel + ca. ½ dl vand
½-1 dl fløde
½ citron

Skær kødet i tern på ca. 2 cm.
Pil løgene og skær champignonerne i skiver.
Brun kød, løg og champignoner i margarinen på en pande og læg det
efterhånden over i en gryde.
Drys med peber og tilsæt vand, bouillonterning og citronskal.
Læg krydderurterne i og lad retten simre under låg, til kødet er mørt,
50-60 minutter.
Ryst hvedemel og vand sammen og rør det i gryden sammen med fløden.
Kog ca. 5 minutter, smag til og pynt med tynde citronskiver og lidt
friske krydderurter.
Serveres med kogte persillekartofler og tomatsalat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.100 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her