600 g kalvekød uden ben, fx. bov
8-10 små løg
150 g champignon
1 spsk margarine
½ tsk peber
½ tsk reven citronskal
2 dl vand + ½ bouillonterning
1 kvist af frisk rosmarin og salvie, eller ½ tsk tørrede
1 ½ spsk hvedemel + ca. ½ dl vand
½-1 dl fløde
½ citron
Skær kødet i tern på ca. 2 cm.
Pil løgene og skær champignonerne i skiver.
Brun kød, løg og champignoner i margarinen på en pande og læg det
efterhånden over i en gryde.
Drys med peber og tilsæt vand, bouillonterning og citronskal.
Læg krydderurterne i og lad retten simre under låg, til kødet er mørt,
50-60 minutter.
Ryst hvedemel og vand sammen og rør det i gryden sammen med fløden.
Kog ca. 5 minutter, smag til og pynt med tynde citronskiver og lidt
friske krydderurter.
Serveres med kogte persillekartofler og tomatsalat.