Logo

Kalvegryde fra Østrig

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg kalvebov
25 g margarine
4 løg
1 fed hvidløg i skiver
1 spsk paprika
1 ds flåede hakkede tomater
1 ½ dl kalvebouillon
1 gul peber
1 rød peber
salt og peber

Kødet skæres i 3x3 cm terninger.
Kødet brunes i margarine, løgene hakkes og svitses med.
Hvidløg, paprika, flåede tomater og bouillon tilsættes.
Snurrer sammen i ca. 45 minutter.
Peberfrugterne skæres i terninger af 1x1 cm og tilsættes.
Snurrer atter sammen yderligere 15-30 minutter til kødet er mørt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.528 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her