Logo

Kalkunstrimler med sennepsfløde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g kalkunkød i strimler
2 ½ dl piskefløde
2 fed hvidløg
½ dl hvidvin (og lidt til kokken)
6-8 cherrytomater
lidt sorte oliven
olivenolie
salt og peber
2 spsk Dijonsennep
friskrevet parmesan
200 g pasta (fx penne)

Opvarm lidt olivenolie i en mellemstor gryde og brun kalkunkødet godt på alle sider.
Tilsæt presset hvidløg og lad det svitse med helt kort.
Hæld hvidvin i gryden og lad den koge næsten bort.
Nu tilsættes fløden og sennepen.
Retten skal simre stille og roligt i ca. 20 minutter.
Smag til med salt og peber og tilsæt halverede cherrytomater, de skal blot lige varmes igennem.
Kog pastaen efter anvisningen på emballagen og server den sammen med saucen og revet parmesan.
Kast et par oliven ved.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.724 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her