4-6 pers.
ca. 750 g kalkunbryst
Lidt hvedemel
1 løg
½ kg champignon
50 g smør
1 spsk rosenpaprika
1 ½ spsk koncentreret tomatpure
ca. 1 dl bouillon
1 lille bøger cremefraiche 38%
salt og peber
Skær kalkunkødet i ca. 2 cm tykke strimler og vend dem i hvedemel
Pil og hak løget groft
Rens champignonerne og halver de store
Damp champignonerne i en tør gryde i et par minutter uden låg.
Ryst gryden så alle bliver dampet, tag gryden fra varmen
Smelt smørret i en gryde og svits løget let
Brun derefter kalkunkødet sammen med løget, kKødet må kun lige tage farve.
Tilsæt paprika, tomatpure og bouillon og lad det simre under låg i 7-10 min.
Drys champignoner i og giv retten yderligere 5 min. eller til kødet er mørt
Rør cremefraiche i og smag tilmed salt og peber.
Server med ris eller kartoffelmos.