Marinade:
1 tsk akaciehonning
1 tsk fintrevet, frisk ingefær
1 spsk sojasauce, fx mushroom
¼ tsk fint salt
friskkværnet peber
400 g kalkunbryst i strimler
1 spsk solsikkeolie
200 g bambusskud
350 g squash i tern
2 ½ dl Cheasy Sauce med tomat og basilikum 1%
1 tsk groft salt
Nudler:
400 g tørrede ægnudler
3 l. vand
½ spsk groft salt
500 g fintstrimlet kinakål
Pynt:
Brøndkarse.
Tilbehør:
150 g groft brød.
Marinade:
Bland honning, ingefær, sojasauce, salt og peber i en plasticpose egnet til madlavning. Kom kalkunstrimlerne i posen og luk den. Vend godt rundt og lad kødet marinere i køleskabet i ca. 40 min. Varm olien ved kraftig varme i en wok og svits kødet med marinade i ca. 3 min. Hæld bambusskudene til afdrypning i en sigte. Kom bambusskud, squash, tomatsauce og salt i wokken og varm retten igennem i ca. 1 min.
Nudler:
Kom imens nudlerne i en stor gryde med kogende vand tilsat salt. Efter ca. 1 min. under omrøring er nudlerne "løst op" og møre uden at være bløde. Lad dem dryppe af i en sigte. Vend de nykogte nudler og kinakålen sammen med de svitsede grønsager og kød i den varme wok. Smag til og server straks.