1 kalkunbryst
1 bk champignon
salt og peber
karry
all-round krydderi
spidskommen
knust chilipulver
hvidløg
½ l madlavningsfløde
margarine/smør til stegning
kulør
Tilbehør:
basmati ris og hvidløgsflutes
*
Kalkunbrystet skæres i strimler.
Bland krydderierne i en skål (du kan bruge alle de krydderier du ønsker afhængig af hvor stærk du vil have retten).
Kødet blandes sammen med krydderierne og skal stå og trække i ca 1 time.
Svits kødet i margarinen så det bliver let brunt.
Tilsæt de rensede champignoner og lad dem svitse med.
Når champignonerne har taget farve og det meste af væden er fordampet tilsættes fløden i sådan en mængde, at det dækker kødet.
Tilsæt kulør.
Lad det simre under låg i ca 20 minutter.
Kog risene og varme flutene i mellemtiden.
Når de 20 min. er gået jævnes saucen lidt.
Tips: Lidt kraftig kost men det smager dejligt. Pas på med saltet.
Kan også serveres med kartoffelmos.