1.5 kg kalkunkød i tern
2 spsk olie
salt og peber
3 porrer
4 røde peberfrugter
2 kg kartofler
500 g champignon i skiver
2 dåser kokosmælk á 450 g (ikke light)
2 dl hønsebouillon
1 ½ spsk tørret estragon
ca. 4 spsk limesaft
Skær porrer og peberfrugter i grove tern.
Skræl og skær kartoflerne i både
Svits kødet i varm olie i en gryde og drys med salt og peber
Når kødet er brunet og gennemstegt tages det op på et fad og der lægges alufolie over så det holder sig varmt.
Svits porrer og peberfrugt og når de begynder at få farve steger du kartoflerne med indtil de også får lidt farve.
Til sidst vender du champignonskiverne i og svitser til også de er brunede.
Kom nu kokosmælk, bouillon, estragon og halvdelen af saften fra limefrugterne i gryden.
Læg låg på og lad simre i 10 minutter
Vend kødet ned i gryden, smag til med resten af limesaften
Sluk for varmen og lad gryden koge færdig ved eftervarme i 10 min.
Drys gerne lidt revet limeskal over og server med et godt brød.