500 gram kalkun i tern
2 pakker bacon i skiver
1 stor peberfrugt
250 gram champignoner
200 gram broccolibuketter
½ ltr piskefløde
50 gram blåskimmelost ( eller efter egen smag)
2 pakker frisk fettuccini
Champignonerne skylles, renses og skæres i skiver som steges i 5 gram smør.
Drys med lidt groft salt.
Hæld væden fra og kom champignonerne i en skål.
Steg bacon sprødt i en stor stegepande og læg det på et stykke køkkenrulle.
Kalkuntern steges brune i fedtstoffet fra bacon.
Hæld ½ liter piskefløde over og lad det småsimre, mens du koger broccolien i letsaltet vand.
Det skal ikke have mere end tre- fire minutter!
Kom blåskimmelost i kalkun/flødesaucen og rør godt rundt.
Smag til med evt mere ost, salt og peber og kom champignonerne i.
Peberfrugten skylles, renses og skæres i små tern.
Sæt en gryde med letsaltet vand over og kog pastaen efter anvisningen på pakken.
Bacon, broccoli, peberfrugt kommes først i kalkungryden samtidig med, at du sætter pastaen over.