500 g kalkun i tern
250 g grønne bønner
2 løg, snittede
1 dåse ananas i tern eller 2 store madæbler i tern
2 spsk hvedemel
3 tsk karry
½ l. hønsefond (terning og vand)
olie til stegning
evt. fløde til jævning
salt
peber
Hvedemel og karry blandes og kødet vendes i blandingen.
Kødet brunes i meget varm olie (brug gerne wok).
De snittede løg kommes i og svitses til gennemsigtige.
Vædske tilsættes, varmen dæmpes og bønnerne kommes i.
Simrer ca 5 min til bønnerne er kogte (der skal være "bid" i dem).
Ananas eller æble tilsættes og varmes op - det er vigtig at de kun varmes op ellers mister de smag.
Smages til med salt og peber - kan evt. jævnes med lidt fløde eller Maizena.
Serves med ris, saltede peanuts, rosiner og eventuelt revet kokos (kokosmel).