Logo

Kænguru med appelsin og kirsebær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 x 180 g kænguru kød
2 ½ appelsiner
20 kirsebær
5 dl tør hvidvin
1 spsk fuld vineddike
150 g smør
2 tsk fuld rørsukker
Flormelis
Salt
peber

Opvarm langsomt halvdelen af kirsebærene samt rørsukker. Tilsæt vineddike og ½ appelsin i skiver . Lad blandingen simre en tid. Når saucen er blevet tykkere sies den grundigt. Hold saucen varm. Smelt lidt smør i en dyb stegepande og steg alle kødstykker heri.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.619 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her