Logo

Kød- og risboller i tagine

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kød- og risboller i tagine

200 g rundkornede ris

500 g hakket lammekød

stødt kanel, stærk paprika og stødt koriander, 1 tsk af hver

150 g smør

2 løg

¼ tsk stødt safran

peber

½ l grønsagsbouillon

3 courgetter

2 røde peberfrugter

2 spsk citronsaft

 

Bland ris og hakket kød, og rør krydderierne i.

Varm smørret op på en pande.

Form små boller af kød-risblandingen med fugtige hænder, og brun dem overalt i det varme fedtstof.

Pil løgene, og hak dem.

Lad dem stege med et øjeblik sammen med bollerne.

Kom det i taginen, tilsæt safran, peber og bouillon, og lad det hele simre i ca. 40 min.

Gør courgetter og peberfrugter i stand.

Skær courgetterne i skiver og peberfrugterne i ringe.

Rør grønsager og citronsaft i 15 min før retten er færdig.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.113 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her