Logo

Indbagt røget medister

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

25 g gær
½ dl olie
lidt salt
1 dl mælk/vand
evt. et æg
hvedemel
400 g røget medister

Gær, olie, salt, mælk/vand og evt æg røres sammen
Hvedemel tilsættes, til dejen hænger sammen
Hæver i 15-20 minutter
Medister skæres i to stykker, og skindet tages af
Dejen deles i to, og rulles ud.
Medisteren pakkes/rulles ind i dejen
Bages ved 200°C i ca. 30 minutter

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.569 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her