Logo

Indbagt rådyrfilet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rygfileterne fra 1 rådyr
½ pk butterdej
100 gram kantareller
olivenolie
timian
enebær
 
Steg fileterne i olien sammen med timian, enebær, salt og peber på en pande i ca 15 min. Tag fileterne af.
Svits kantarellerne i olien.
Nogle ynder at tørriste dem, men sådan er vi jo så forskellige.
Rul butterdejen ud, og placer en filet sammen med halvdelen af kantarellerne.
Luk butterdejen, og placer pakken med åbningen ned af i et fad.
Gentag med den anden
Kom pakkerne i ovnen i ca 15-20 min ved 180ºC, eller til butterdejen her fået farve.
Skær pakkerne i tynde skiver, og server med Vildtsauce og kartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.898 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her