1 kalvefilet eller en stor svinemørbrad
1 spsk sennep
Salt
friskkværnet peber
Hvedemel
1-2 spsk honning
150 g røget spæk i skiver
1 spsk stegefedt
300 g butterdej
1 æg til pensling
Fileten krydres og vendes i hvedemel, steges i fedtet ved middelvarme, indtil den næsten ikke giver efter, når man trykker på den med tommelfingeren.
Lad den afkøle på en tallerken. Læg filetten på spækskiverne, de er lagt ved siden af hinanden, smør honning på og rul disse op om fileten. Rul dejen ud til en tykkelse på ca. 3 mm. Læg filetten på dejen således at der bliver en kant på 2 cm..
Kanten pensles med æg og filetten dækkes med resten af dejen. Tryk kanten godt og skær det resterende dej af.
Dejen pensles med æg og der sekoreres med resten af dejen.
Sættes nederst i ovnen ved middel varme 25 - 35 min.
Før filetten sættes i ovnen sættes den køligt, hvis det er muligt.
Server med grønsalat.