Logo

Hvidløgsrejer i ovn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 fed hvidløg
1 bdt persille
3 spsk smør
200 g cherrytomater
1 kvist rosmarin
600 g rejer
salt og peber

Rejerne pilles. Husk at fjerne den mørke tarm.
Forvarm ovnen til 200ºC (varmluft 180ºC).
Pil hvidløget, skyl persillen og hak begge dele.
Skyl tomaterne og halver dem.
Smelt smørret på en pande.
Steg rejehalerne på begge sider 1-2 min.
Læg dem i et ovnfast fad.
Bland hvidløg, tomater og krydderurterne med rejerne - og sæt det i ovnen.
Dryp med det varme smør og steg det hele i 8 min. i ovnen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.182 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her