500 g hornfisk
1 æg
4 spsk rasp
2 spsk hvedemel
½ tsk groft salt
Peber
50 g smør til stegning
Dressing:
3 ½ dl cremefraiche 18%
2 syrlige æbler
1 stilk bladselleri
1 tsk karry
1 tsk sukker
1 tsk groft salt
Friskkværnet peber
Tilbehør:
1 bundt persille
1 citron
Nye katofler
Fisken gøres i stand og fileteres.
Vend fileterne i sammenpisket æg og bland paneringen af rasp, hvedemel, salt og peber.
Vend fiskefileterne i paneringen og steg dem på panden ca. 1 ½ minut på hver side eller til de er gennemstegte.
Dressing: Æbler og bladselleri hakkes fint og blandes med creme fraichen, hvorefter der tilsættes karry, sukker, salt og peber.
Pynt evt. med tynde skiver bladselleri.
Stil dressingen i køleskab mindst 1 time inden serveringen.
Pynt de stegte fileter med friskhakket persille.
Til retten spises nye kartofler med koldt smør.
Servér citronbåde til fisken.