Retten kan fx bestå af forskellige slags kød, rejer og grønsager i en sauce, men kan laves på flere andre måder.
Saucen kan være karrysauce, barbeque eller som her smagt til med sojasauce.
Køddet kan være kylling, and, svinekød og /eller oksekød.
Grønsagerne kan varieres på endnu flere måder.
100 g kylling i strimler
100 g oksekød i strimler
1 løg
1 gulerod
75 g grønne bønner
125 g blomkål
125 g hvidkål
50 g bønnespirer
50 g bambusskud
3 dl bouillon
2 tsk sojasauce
1 tsk Maizenamel
75 g rejer (fx store kinarejer)
Grønsagerne renses og snittes fint, bortset fra bønnerne, som skæres i 2-3 cm stykker.
Kom olie i en wok eller en velegnet gryde og lynsteg først løget.
Tilsæt derefter kødet og de fintsnittede grønsager og lynsteg det hele.
Tilsæt 2 dl bouillon samt sojasauce og bring retten i kog.
Ryst en jævning af 1 dl bouillon og Maizena hvedemel.
Tilsat jævningen og lade retten koge et par minuter.
Server med løse ris fx basmati.