500 g svinekød i tern
1 æg
1 dl kokosmel olie
2 løg
4 fed hvidløg
2 tsk stærk karry
7 dl bouillon
1 dåse kokosmælk
skal fra 1 og saft fra ½ usprøjtet lime eller citron
salt og peber
Tilbehør: ris
Vend kødet i et sammenpisket æg og derefter i kokosmel.
Varm olien i en gryde, og brun halvdelen af kødet af.
Den anden halvdel steges i en lille gryde med meget olie, så de bliver friturestegte.
Skær løgene i grove både, og hvidløgne i skiver.
Kom begge løg og karry i en gryde med kødet, og steg det med nogle minutter.
Hæld bouillonen på, og lad det koge ca. 30 minutter.
Hæld kokosmælken på, bring det i kog, og smag til med limeskal, saft og salt.
Kom de sprødstegte kødstykker på et spyd med lime.
Spis retten med kogte ris og kødspid.