4 perlehønebryst eller evt. 4 kyllingebryst
1 bdt persille
2 fed hvidløg
Smør
olie
Sauce:
1 l. god tomatjuice
Sellerisalt
Worchestershire sauce
Tabasco
Garniture
1 knoldselleri
Olivenolie
2-3 laurbærblade
Sauce:
Tomatjuicen koges ind til ½ liter, smages til med sellerisalt,
Worchestershire sauce og Tabasco.
Til sidst tilsættes en kold klat smør (monteres).
Perlehønebryst:
Persillen hakkes med hvidløg, og krydres med salt og peber.
Kødet vendes heri og steges i halvt smør/olie ca. 4-5 min. på hver side.
Garniture:
Sellerien skrælles, skæres i store tern og gives et opkog i vand tilsat
salt. Herefter steges de sprøde i rigelig olivenolie.
Perlehønebrysterne anrettes i skiver med den sprøde selleri, lidt af
saucen hældes over og resten i sauceskål. Der serveres et godt brød