Logo

Hellefisk i peanutpanering

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

7-800 g hellefisk i portionsstykker
50 g peanuts eller cashewnødder
2 spsk mælk
1 spsk olivenolie
salt
peber

Banansalsa:
2 bananer
1 rødløg
4 spsk friskrevet kokos (eller 2 spsk kokosmel)
1 spsk frisk koriander (eller bredbl. persille)
1 spsk olivenolie
salt
peber
1 lime, saften heraf

Sæt ris over at koge. Hak alle delene til salsaen fint og bland det hele sammen. Smag til med salt og peber. Stil salsaen tildækket i køleskabet indtil servering. Blend eller hak peanuts fint. Pensl fisken med mælk og paner den i nødderne. Varm olien på en teflonpande og steg fisken lysebrun ved mellemvarme ca. 8 minutter i alt. Drys med salt og peber.

Serveres med jasminris og evt. limebåde

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.559 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her